Scene de groaza intr-un spital. Un pacient drogat a atacat mai multe cadre medicale

0
81

Un asistent medical este internat si altul are mandibula rupta, dupa ce un pacient drogat a atacat cadrele medicale de la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean din Focsani. Agresorul a fost eliberat recent din inchisoare, unde a stat pentru trafic de droguri si viol. Incidentul s-a produs in noaptea de marti spre miercuri la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Vrancea.

Agresorul, un barbat de 30 de ani, a atacat personalul medical, reusind sa raneasca doua persoane inainte sa fie imobilizat. Se pare ca iesirea violenta a fost provocata de consumul de droguri, probabil marijuana si canabis. Cei doi asistenti medicali atacati de pacientul agresiv au suferit traumatisme craniene, iar unul dintre ei a ramas internat in spital. In timpul scandalului, victimele au fost lovite de agresor, iar o persoana a ramas inconstienta pentru o scurta perioada de timp.

„Ambii asistenti medicali au fost loviti in zona capului, au traumatisme craniene. Unul a ramas internat in spital, celalalt are mandibula rupta. In timpul incidentului, un asistent medical a fost inconstient o scurta perioada de timp din cauza loviturilor primite. Pacientul agresiv s-a urcat pe paturi, a lovit cu pumnii, a aruncat cu obiecte. Sunt si pagube materiale, dar mai importanta este starea de sanatatea colegilor nostri”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Vrancea, Alina Cosma.

Politistii au fost anuntati in jurul orei 03.00 ca un pacient se manifesta violent si a lovit doua persoane. Apelul de urgenta a fost facut de angajatii Sectiei de Psihiatrie a Spitalului de Urgenta „Sf. Pantelimon" Focsani. Politistii au intervenit imediat la fata locului, iar agresorul s-a ales cu dosar penal.

„A fost necesara imobilizarea si incatusarea barbatului, politistii beneficiind de sprijinul de specialitate al unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vrancea. In prezent, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Focsani”, au anuntat reprezentantii IPJ Vrancea.

Surse apropiate anchetei spun ca agresorul fusese eliberat din inchisoare in urma cu patru luni, dupa ispasirea unei pedepse de sapte ani pentru trafic de droguri si viol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.