sâmbătă, 30 septembrie, 2023

“Se luau telefoanele ca să nu filmeze nimeni”. Adrian Enache a dezvăluit cum se susțineau concertele în timpul pandemie, atunci când erau interzise

Distribuie:

Publicat:

Adrian Enache a fost invitat la Duet cu Alexandra Ungureanu, acolo unde și-a amintit de începuturile carierei sale și unde a povestit unele dintre lucrurile mai puțin știute.

Toată România îl știe pe Adrian Enache. Îndrăgitul artist a cucerit instant inimile fanilor și se bucură de o carieră lungă în industria muzicală autohtonă. Totuși, nu sunt mulți cei care știu cum a început drumul său în muzică și ce meserie ar fi trebuit să aibă celebrul artist.

Adrian Enache a terminat două facultăți, însă muzica a rămas cea mai mare iubire și a spune a sa. Era aproape să devină inginer, dar vocea care ajunsese deja la inimile oamenilor l-au îndepărtat de cariera în fabrica din Roman. La Duet cu Alexandra Ungureanu Adrian Enache a mărturisit și că a cântat în timpul pandemiei, iar concertele și petrecerile țineau de luni până vineri.

Îndrăgitul artist i-a mărturisit Alexandrei Ungureanu că dorința de distracție ca la români mai rar poți să întâlnești așa că în momentul în care s-a pus problema "fructului interzis", dorința de concerte a publicului a fost și mai mare.

Adrian Enache primește complimente de la bărbați

Artistul i-a mărturisit Alexandrei Ungureanu că primește numeroase, chiar de la bărbați, însă a ținut să precizeze că este vorba de bărbați cărora le plac femeile.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img