Secretul rusinos al Mihaelei Radulescu! Ce studii are de fapt diva de la Monaco, care este numele ei real, cati soti a avut si care a fost primul sau job

0
85

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. Pana de curand, aceasta avea un contract profitabil cu Pro Tv, ca jurat la emisiunea Romanii au Talent. Neintelegerile dintre cele doua parti au facut ca ea sa fie inlocuita, in cele din urma, cu Mihai Petre.

Desi practic nu are niciun fel de studii superioare, Mihaela Radulescu a castigat, de-a lungul timpului sute de mii de euro din contractele de televiziune sau cele de imagine si era foarte apreciata pe piata media. Ea a inceput nici mai mult, nici mai putin de patru facultati, dar nu a absolvit niciuna.

A finalizat trei ani la Academia de Educatie Fizica si Sport, doi ani de Fifologie, unul de psihologie si alti trei de regie la Universitatea Hyperion. Practic diva a ramas tot la nivel de studii medii, neavand nicio licenta incheiata, conform unor surse din anturajul ei.

Aceasta a avut pana acum si trei soti, dintre care doi celebri si bogati, Stefan Banica si Elan Schwartzenberg. A pastrat totusi numele primului, Bogdan Radulescu. Inainte sa devina doamna Mihaela Radulescu, aceasta se numea Mihaela Tiganu si nu-i placea foarte tare acest lucru.

Primul ei job a fost cel de sofer de taxi, ea insasi oferind aceasta informatie catre presa. Ulterior, l-a cunoscut pe Dan Chisu, care a lansat-o in lumea televiziunii si a transformat-o intr-o vedeta de mare succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.