Sfat: Iată de ce sa puneți un cartof în pantofi

0
64

Puneți un cartof în pantofi! Puneți un cartof în pantofi și vor fi mult mai confortabili! Chiar iti vin într-adevăr când cumperi pantofi noi, abia atunci când ajungi acasă observi că sunt puțin mici. Când erai în magazin, te-ai gândit că va fi bine, dar începi să îi porți și degetele de la picioare încep să se plângă… Aruncarea acestei încălțăminte nu este o solutie, dar suferința de a o purta nu este nici cea mai bună idee. Din fericire, avem o soluție.

Puneți un cartof în pantofi!f

Din păcate, se întâmplă multe. În magazin, credeți că pantofii vi se potrivesc, dar odată ce ajungeți acasă, când începeți să ii purtați, încep să se îngusteze. Chiar dacă vânzătorul v-a spus cu încredere că se vor relaxa puțin în timp, veți suferi și nu doriți asta. Deci, ce să faceti? Îi duci la cizmar pentru a-i relaxa sau ignori durerea și ii faci față. Poate fi o opțiune, nu? Puteți folosi și doi cartofi!

Pentru a vă relaxa încălțămintea, veți avea nevoie de o combinație intre umplere si umiditate. Unii aleg să pună ziare umede, dar nu funcționează întotdeauna. Un cartof este mult mai ferm, desigur și nu se va îndoi dacă un pantof este foarte îngust. În plus, multe persoane au deja cartofi acasă. De ce să nu ii folosești în acest scop?

Iată cum se face

Ia doi cartofi care intră în pantofi. Această tehnică ar trebui să relaxeze partea din față a pantofului pentru a oferi mai mult spațiu degetelor de la picioare. Cojiți cartofii și înfășurați-i în prosoape de hârtie sau o bucată de ziar. Puneți cartofii în pantofi și lăsați-i peste noapte.

În timpul nopții, cartofii se vor usca și vor largi pantofii. Pe lângă largirea pantofilor, cartofii pot absorbi și mirosurile rele. Această tehnică funcționează în special la încălțămintea din piele. Dacă aveți pantofi din piele ecologica, poate fi mai dificil. La pantofii din țesături, mirosul și umiditatea din cartof pot fi absorbite și de țesătură, ceea ce nu vă doriți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.