Si-a dat acordul pentru a ajunge la FCSB. Atacantul din Liga 1 care a spus ‘da’ din prima: „Orice jucator viseaza sa joace acolo”

0
70

Ştefan Blănaru (29 de ani) a fost foarte entuziasmat şi deschis ideii de a pleca la FCSB în cazul în care Gigi Becali se va hotărî să facă o ofertă spre clubul Hermannstadt. Nou-promovata ar putea da o mică lovitură financiară chiar de la debutul sezonului Ligii 1 Betano. 

FCSB caută de urgenţă un atacant pentru Nicolae Dică, cel care se poate baza doar pe Harlem Gnohere, Florin Tănase fiind o soluţie de avarie. După ce au fost refuzaţi de Omrani, Nemec, Abang şi aproape şi de Cristian Lopez, acum vicecampionii se pot reorienta spre o variantă low-cost. 

Blănaru este marcatorul a 10 goluri în sezonul în care sibienii au promovat în Liga 1 Betano, iar în prima ligă are deja un gol, în două meciuri: "Aş fi foarte bucuros dacă ar fi aşa. Deocamdată nu m-a sunat nimeni, dar eu aştept telefon, dacă e adevărat ce se vorbeşte. Sigur ca mi-aş dori, cine nu şi-ar dori să meargă la Steaua? Orice jucător visează să joace la Steaua sau la o echipă mare. Steaua e cea mai mare echipă din România! Daca e chiar adevărată toată chestia asta, pentru ca eu nu ştiu nimic, nici măcar nu am văzut ştirea, e ceva…", a declarat Blănaru pentru ProX. 

Blănaru a continuat să complimenteze FCSB: "Părerea mea e că multe echipe din România trăiesc datorită faptului că vând jucători la Steaua. Nici măcar nu ştiu ce înseamnă "suma corectă". Cred că şi pentru Sibiu ar fi bine să vândă un jucător la Steaua chiar şi pentru o sumă modică. Să promovezi şi să vinzi un jucător la Steaua, e o performanţă. Pentru mine e Steaua, nu e FCSB. Eu am avut telefonul închis toată ziua. L-am deschis şi am văzut mesajele", a adăugat atacantul. 

Declaraţia care i-a aprins imaginaţia lui Blănaru a fost dată de finanţatorul FCSB, în urmă cu o zi: "Eu l-aş vrea pe Andrei Cristea, de la Iaşi. Dar nu îl vor colaboratorii. Am vorbit cu o persoană cu care mă consult, un dinamovist, şi mi-a zis: 'Gigi, ţie îţi trebuie Cristea. Şi atacantul de la Sibiu e bun (n.r. – Ştefan Blănaru, vârful de la AFC Hermannstadt)'. MM Stoica mi-a zis: «Gigi, tu ai o strategie, să faci bani! Căutam un atacant pe care să-l vinzi». Îl las pe MM să aducă. Dacă nu aduce, aduc eu unul din Liga 1", a mai punctat Gigi Becali.

prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.