Simina de la Puterea Dragostei si Alex Zanoaga s-au despartit. Motivul este Jador?

0
90

Simina de la Puterea Dragostei si Alex Zanoaga au trecut prin clipe grele, in urma cu cateva zile, cand au decis sa isi vada fiecare de drumul lui. Bruneta nu a mai stat pe ganduri si a plecat de acasa, iar Zanoaga a decis sa se distreze in club, insa nu singur, ci alaturi de doua domnisoare. Motivul despartirii este Jador?

Ei bine, nu. Totul s-a petrecut in urma cu cateva zile, dupa ce Simina a fost deranjata de atitudinea iubitului ei la un joc de… carti. “M-a suparat faptul ca nu a tinut cont de mine si de felul meu de a fi, in conditiile in care, vorbisem pe aceasta tema si in urma cu 24 de ore. Sincer, atat de tare m-a afectat cearta, incat, am ales sa plec si sa nu mai vin acasa. Eram atat de nervoasa, incat am plecat de acasa. Am fost cu Raluca, am mancat, a trecut timpul, si apoi am dormit la o prietena.

A doua zi, m-am dus la o manastire, sa ma rog, si am cerut un semn de la Dumnezeu, sa stiu ce sa fac in continuare, sa ma intorc sau nu la Alex. Am primit unul, dar nu am sa il spun, prefer sa fiu superstitioasa, cert este ca in acel moment, am realizat ca greseam si am revenit acasa.

Despre Jador nici nu mai vreau sa discut. Este un capitol incheiat de mult timp pentru mine. Nu exista nimic intre noi, iar subiectul acesta chiar nu-si mai are rostul!”, a declarat Simina pentru  Wowbiz.ro.

“Nu am vrut sa stau singur, am lasat-o pe iubita mea sa se linisteasca, apoi, am vorbit la telefon. Am realizat imediat ca trebuie sa trecem peste probleme, fiindca ne iubim foarte mult“, a povestit si barbatul pentru WOWbiz.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.