Singurul aliment care conține numai proteine superioare: Efectul benefic asupra organismului

0
87

Se regăsesc adesea în meniul nostru, fiind consumate zilnic, simple sau în compoziția a diferite mâncăruri, ouăle fiind preferate pentru micul dejun. Iată ce beneficii și valori nutriționale are un ou fiert!

Ce beneficii are un ou fiert pentru sănătate

Dacă este consumat în cantități optime, oul poate avea diferse beneficii pentru sănătate. Valorile sale nutriționale diferă însă în funcție de modul și timpul de gătire, așadar iată care sunt cele mai indicate rețete, pentru a vă bucura din plin atât de savoare, cât și de avantajele consumului de ouă!

Oul fiert moale

Oul fiert este, așa cum era de așteptat, mult mai sănătos decât cel prăjit, având în vedere că prepararea lui nu necesită ulei încins, adesea nociv, potrivit click.ro. Cu toții știm cum se prepară acesta, fiind printre primele lucruri pe care le înveți atunci când te apuci de gătit, însă următoarea metodă ne învață cum să obținem un interior moale și suculent, fără să dăm greș.

Continuarea pe exquils.ro