Smiley, dezvăluiri sincere despre rolul de tată! Este sau nu un ajutor de nedejde pentru Gina Pistol?! „Pot să spun că…”

0
76

Cum se descurcă artistul atunci când vine vorba de creșterea fiicei sale, Josephine?! Iată ce a dezvăluit!

Smiley și Gina Pistol au fost cuplul surpriză din showbiz-ul românesc. Cei doi erau deja împrenă de trei ani când și-au oficializat relația și în spațiul public. Ba mai mult, prezentatoarea TV era deja însărcinată în cinci luni! Fanii celor doi abia că și-au revenit după un șoc și au dat de altul, în sensul bun al cuvântului.

Imediat după, internauții au vrut să știe totul despre viața lor privată, iar pe tot parcursul sarcinii Ginei Pistol i-au ținut sub lupă. 

Micuța Josephine a venit pe lume în luna martie a acestui an și a devenit încă din primele secunde de viață centrul universului celor două vedete. Gina Pistol a luat o pauză de la postul ei de prezentatoarea TV pentru a se implica exclusiv în creșterea fiicei sale.

Rolul de mamă a copleșit-o la început pe blondină, care cerea mai mereu sfatul internauților sau le povestea întâmplările prin care a trecut. Gina Pistol recunoaște că de multe ori s-a simțit depășită de situație, dar se pare că are pe cine să se bazeze. Este vorba chiar de Smiley, care se „laudă” că nu se teme de schimbatul scutecelor și nici să pregătească biberoanele. 

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.