Smiley și Gina Pistol, sărut pasional într-un magazin: „Ne cam ia valul”. Imagini intime cu cei doi

0
75

Smiley și Gina Pistol și-au împărtășit un sărut pasional într-un magazin. Conștienți că sunt filmați, artistul și frumoasa lui iubită nu s-au sfiit deloc și au fost protagoniștii unor gesturi pline de tandrețe. Iar pentru a nu lăsa loc de interpretări, prezentatorul de la Românii au talent a specificat că e vorba doar despre o „promovare' pentru noua lui melodie ce va fi lansată astăzi. Iată cum au reacționat internauții la vederea imaginilor intime cu cei doi!

Smiley și Gina Pistol au fost surprinși în timp ce-și împărtășeau un sărut pasional într-un magazin. Cântărețul și prezentatoarea de la Antena 1 s-au „dezlănțuit' într-un supermarket din Capitală, focul pasiunii dintre cei doi fiind vizibil cu ochiul liber. Aproape proptiți de niște rafturi, ei au renunțat la inhibiții și s-au pupat cu patos, pe gât și pe buze, fără ezitări. Totul a făcut însă parte din promovararea noii melodii a artistului.

Smiley și Gina Pistol formeză unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă, din România. Viețile lor s-au întregit după ce fiica lor, Josephine, a venit pe lume. De când sunt împreună, artistul și iubita lui au fost mereu discreți în privința vieții private. Așadar, rareori au fost surprinși în ipostaze „intime'. Asta până când chiar cântărețul „a scăpat' unele imagini pe Internet.

Smiley și Gina Pistol, sărut pasional într-un magazin

Ieri, Smiley și Gina Pistol au reușit să-și ia toți fanii prin surprindere printr-un filmuleț de senzație. Aflați într-un magazin din București, cei doi au fost filmați în timp ce se sărutau cu foc, lângă niște rafturi. Cântărețul a fost cel care a postat clipul video pe rețelele de socializare, aceasta fiind modalitatea lui de a-și promova noua piesă.

Astăzi, pe 10 februarie, la 18:30, Smiley își va lansa noua piesă, intitulată „Îmi aduc aminte'. Cu o zi înainte, artistul a regizat un moment de senzație pentru promovarea melodiei. El și Gina Pistol s-au lăsat filmați într-un supermarket, în timp ce s-au sărutat cu patos, pe gât și buze, preț de câteva secunde. În plus, nici mângâierile nu au lipsit, lucru ce i-au dus pe fani cu gândul la o scenă romantică, desprinsă parcă din filmele de la Hollywood.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.