Soția lui Kobe Bryant a câștigat definitiv procesul împotriva comitatului Los Angeles. Aceasta va primi despăgubiri de aproape 30 de milioane de dolari

0
117

Soția lui Kobe Bryant, fostul mare baschetbalist decedat în ianuarie 2020 la 41 de ani după un accident de elicopter, a câștigat procesul împotriva comitatului Los Angeles.

Vanessa Bryant (40 de ani), soția regretatului Kobe Bryant, decedat în ianuarie 2020 la 41 de ani după un accident de elicopter, a câștigat procesul împotriva comitatului Los Angeles.

Aceasta a mers în instanță, pentru că un polițist a făcut fotografii la locul accidentului în urmă cu trei ani, în care se puteau vedea inclusiv cadavrele.

Soția lui Kobe Bryant a câștigat procesul împotriva comitatului Los Angeles

Vanessa Bryant (40 de ani), soția regretatului Kobe Bryant, fostul mare baschetbalist decedat în ianuarie 2020 la 41 de ani după un accident de elicopter, a câștigat procesul împotriva comitatului Los Angeles.

Aceasta a mers în instanță, întrucât un polițist a făcut fotografii la locul accidentului în urmă cu trei ani, în care se puteau vedea inclusiv cadavrele. Informația a fost lansată de publicația Los Angeles Times, care scria în martie 2020 că un angajat al poliției din Los Angeles a făcut mai multe fotografii la locul tragediei în care se vedeau rămășițele victimelor, se arată pe gsp.ro.

Cntinuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.