Sonia, nepoata Sorinei Manelista, noi detalii despre starea de sănătate a mătușii ei

0
64

În exclusivitate pentru Antena Stars, Sonia, nepoata Sorinei Manelista, a vorbit despre starea de sănătate a mătușii ei. Sorina Guță se simte extrem de rău în aceste momente și are mare nevoie de bani pentru a pleca în Turcia.

Sonia, nepoata Sorinei Manelista, noi detalii despre starea de sănătate a mătușii ei

Sonia, nepoata Sorinei Manelista, a spus că mătușa ei se simte extrem de rău în aceste momente și poate să se stingă din viață în orice moment. Ea are mare nevoia de suma de bani ca să plece în Turcia.

„Din câte am auzit, se simte foarte rău, și-a revenit cât de cât așa, a avut o tentativă de a se simți bine, însă acum se simte din nou foarte rău, adică nu este într-o stare bună. Dacă i se închide valva de la inimă, ea pur și simplu poate muri pe loc”, a declarat nepoata Sorinei Guță.

Nepoata Sorinei Guță a mai afirmat că s-au strâns câțiva bani din acea sumă de 12 mii de euro, dar nu sunt suficienți nici aceștia, deoarece viața ei este într-un adevărat pericol.

„A reușit să strângă o sumă de 4-5 mii de euro. Nu a reușit să strângă toată suma încă, ceea ce mi se pare… având în vedere că are atâția ani în carieră și așa mai departe și atâția colegi de breaslă care ar putea să o ajute într-o secundă și banii încă nu s-au strâns”, a completat ea.

Sonia, acuzații la adresa lui Nicolae Guță

Sonia, nepoata Sorinei Manelista, a mai declarat că este foarte nervoasă pe atitudinea lui Nicolae Guță, deoarece, din bunul simț că el și Sorina Guță au trăit și s-au dezvoltat împreună, ar putea să-i ofere o sumă de bani.

„Nu este o sumă mare, tocmai asta este „problema”, este o sumă între 10 și 12 mii de euro, adică suma nu ar fi colosală, mai ales pentru posibilitatea pe care o au colegii de breaslă și nu numai… în primul rând, să ne gândim la Nicolae Guță, având în vedere că s-au ridicat împreună și au fost atât timp împreună, nu mai este vorba despre relația lor. Ea nu se simte atât de bine încât să perceapă tot, dar cred că o doare foarte tare tot ceea ce se întâmplă”, a precizat Sonia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.