Sotia lui Vasile Seicaru a murit dupa ce televizorul i-a luat foc. Drama de care Romania a uitat

0
715

O adevarata tragedie a avut loc in 2006, pe data de 9 ianuarie. In urma cu 16 ani, sotia lui Vasile Seicaru s-a stins din viata intr-un teribil accident. Gabriela a fost gasita fara suflare in casa dupa ce televizorul i-a luat foc.

Pe data de 9 ianuarie 2006, Gabriela Seicaru (49 de ani), a fost gasita fara suflare in apartamentul sau din Bucuresti. Vasile Seicaru a facut groaznica descoperire. Artistul a fost alertat atunci de faptul ca sotia lui nu raspunde la telefon.

Interpretul se afla la un concert in provincie si a venit urgent la Bucuresti. Cand a intrat in casa, i s-au taiat picioarele: trupul persoanei lui iubute zacea fara suflare, acoperit de funingine. Presa a scris atunci faptul ca Vasile Seicaru dupa ce a cantat la Revelion, a plecat impreuna cu sotia lui la Vatra Dornei.

La întoarcere în București, femeia a vrut să rămână acasă pentru că plănuia să dăruiască un televizor mai vechi din apartament unei familii nevoiașe. Ea a pus aparatul în funcțiune, după care a adormit.

În timpul nopții, priza la care era legat televizorul a făcut scurt-circuit iar aparatul a luat foc. Nu a fost un incendiu mare ci a ars mocnit.

Suficient însă ca fumul și gazele degajate de circuitele televizorului să umple camera și să o ucidă pe soția lui Șeicaru. Femeia a murit în somn și a fost găsită în fotoliul din fața televizorului care încă mai ardea.

„Sunt consternat. Am cunoscut-o bine pe Gabriela: un om delicat, tonic, cu suflet generos. Sunt alături de Vasile, care regretă că viața de artist nu i-a permis să stea mai mult cu ea. Acum, când ar fi putut s-o faca, l-a părăsit ea”, spunea la acea vreme Victor Socaciu.

Vasile Șeicaru nu și-a mai refăcut niciodată viața după moartea soției lui și se spune că n-a mai putut intra niciodată în apartamentul în care a avut loc tragedia. El i-a scris pe mormânt Gabrielei câteva versuri din poezia ”La Adio”, scrisă de Adrian Păunescu: ”Nici nu pot să-ți spun/ Pe curând sau rămas bun/ Apăru, numai nu, la adio tu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.