SPAIMA: Urmarita in plina strada de doi indivizi! Tanara a fost lasata fara banii din cont in cateva minute! Mod halucinant de „operare” langa bancomat!

0
48

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au trimis in judecata doi indivizi • Acestia sunt acuzati ca "operau" in apropierea unor bancomate din centrul orasului • O tanara a ramas fara banii din cont, dupa ce indivizii au urmarit-o prin "buricul targului" • Unul dintre inculpati pare ca a intrat in "gaura de sarpe"

Doi indivizi vor da ochii cu magistratii, dupa ce au fost acuzati de comiterea mai multor infractiuni. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au dispus ieri trimiterea in judecata a lui Radu Calin si a lui Valentin Chiriac. Acuzatiile aduse de catre anchetatori sunt de furt, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic, tentativa de efectuare de operatiuni financiare in mod fraudulos, tentativa de acces ilegal la un sistem informatic si, respectiv, complicitate la toate aceste infractiuni.

continuarea pe bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.