Tanara insarcinata, batuta cu bestialitate

Publicat:

O tanara de 26 de ani din localitatea Epureni, însarcinata în luna a saptea, a ajuns în stare grava la spital dupa ce a fost batuta cu bestialitate de catre concubinul ei. Tanara a fost diagnosticata cu traumatism maxilo-facial, prezentand si urme de lovituri vizibile pe întreaga suprafata a corpului. Fiind gravida, medicii de la Husi au luat decizia ca victima sa fie transportata la o clinica de specialitate din Iasi pentru investigatii mai ample. Se pare ca tanarul concubin, un numai ca-si batea în mod frecvent sotia, ci si o folosea ca pe o marfa, multi tineri din sat oferindu-i bunuri materiale sau chiar alimente pentru a beneficia de serviciile sexuale prestate de catre sotia sa.

In dimineata zilei de 1 iulie, Liliana M. în varsta de 26 de ani cu domiciliul în localitatea Epureni, comuna Duda- Epureni, a ajuns în stare critica la Spitalul Municipal Husi dupa ce concubinul ei, Nelu M., a batut-o într-un mod barbar. Mai mult decat atat, tanara era gravida în luna a saptea, iar bataia primita i-ar putea periclita nasterea. Cu fata desfigurata si cu urme vizibile de lovituri pe tot corpul, tinerei i-au fost acordate toate îngrijirile necesare, apoi medicii au luat decizia ca aceasta sa fie trimisa la Iasi pentru o investigare mai ampla, mai ales ca tanara urmeaza sa nasca. “Pacienta a fost adusa la noi în jurul orei sase dimineata. Starea tinerei nu era deloc buna, ea prezentand probleme la nivel maxilo- facial, dar si urme vizibile de lovituri. Dupa ce i s-au acordat toate îngrijirile necesare, s-a luat decizia trimiterii sale la o clinica de specialitate din Iasi, dat fiind situatia deosebita în care de afla tanara, gravida în 26 de saptamani”, au declarat reprezentantii Spitalului Municipal Husi.

Isi vindea concubina pentru o tigara

Din spusele vecinilor, barbatul îsi batea des concubina, aceasta traind o viata de cosmar în casa agresorului. “Nu exista zi în care sa un fie scandal în curtea lor. Am vazut cum a batut-o cu o coada de topor. O s-o omoare daca îsi mai bate sotia în asemenea hal”, a spus un vecin. Toate acestea plecau de la faptul ca tanarul îsi suspecta sotia ca-l înseala. Se pare ca acest motiv este neîntemeiat, avand în vedere ca el o obliga pe tanara sa presteze servicii sexuale cu tineri din sat care erau de acord sa ofere concubinului tigari, bautura sau alimente pentru a se bucura de serviciile sexuale prestate de concubina sa. Isi folosea concubina ca pe o marfa de schimb, acceptand chiar si o tigara de la cei care doreau sa aiba parte de sotia lui. “Tot satul stie cum Nelu M. negocia cu clientii pentru a avea parte de sotia lui. Era în stare sa-si vanda sotia chiar si pe o tigara, mai ales atunci cand ramanea fara bani de tigari. Insa, este ciudat faptul ca sotia lui nu s-a plans niciodata de felul cum o trateaza acest individ. Niciodata nu a facut plangere la politie”, a spus unul dintre vecini.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img