Titi Aur a demolat o ipoteza care circula zilele acestea in spatiul public in legatura cu accidentul lui Razvan Ciobanu

0
52

Razvan Ciobanu accident. Titi Aur, multiplul campion national de raliuri, a facut cateva precizari-cheie, la Romania TV, in ziua in care a fost condus pe ultimul drum Razvan Ciobanu.

Titi Aur a demolat o ipoteza care circula zilele acestea in spatiul public. Masina lui Razvan Ciobanu nu putea fi pe pilot automat.

 "Extraterestrii pot sa faca multe lucruri interesante. Daca si-ar pune domnii de la NASA mintea la asa ceva, probabil se putea. Eu nu pot sa afirm ca este imposibil sa faci asa ceva, dar ca sa se intample acest lucru, sa ne telecomandam masina, ar trebui sa conteze atat de mult incat sa se faca un astfel de scenariu. Presupunand ca vrem sa mergem pe logica asta, nu poti sa mergi pe un camp, cu masina telecomandata, ca poate o dai intr-un pom si poate l-ar arunca masina cumva. 

Din punctul meu de vedere, lucrurile trebuie derulate printr-un fir logic. Razvan Ciobanu avea o problema cu drogurile si s-a ratacit. S-a dus catre capul Midia, nu avea ce sa caute acolo, s-a intors la un moment dat. A iesit de pe drum si a mers aproape un kilometru pe iarba, fara sa mai realizeze ca nu mai este pe drum, sau pur si simplu accelera semi-constient sau tinea volanul, altfel masina nu mergea drept. A avut ghinionul sa intre din nou pe drum si sa sara de pe acel drum intre niste pomi. Se putea sa se opreasca intr-o capita de fan sau intr-o mlastina. El si-a facut-o cu mana lui, in sensul ca nu a purtat centura de siguranta", a spus Titi Aur. 

Intrebat de Victor Ciutacu daca Razvan Ciobanu purta centura, erau sanse sa traiasca, Titi Aur a raspuns: "Eu zic ca da. Pentru ca masina nu s-a oprit brusc in ceva. Masina a facut mai multe tumbe, si-a lovit succesiv mai multi pomi. Pana la 60 km/h, daca masina te protejeaza, ai sanse sa nu mori. Daca viteza sare de 70 km/h, atunci leziunile sunt mult mai mari, deci poti sa mori". 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.