Top 5 mituri despre industria de videochat din România

0
64

Care este una dintre cele mai neînțelese meserii din România? Dar una dintre cele mai hulite? Dacă te-ai gândit la videochat, din păcate nu ești extrem de departe de adevăr… De ce se întâmplă acest lucru? Răspunsul este unul simplu: lipsa de informații. Le-ar prinde bine și oamenilor să afle ce fac fetele care lucrează într-un studio de videochat.  

Așa cum spuneam și mai sus, problema este una cauzată de lipsa de informații sau, mai rău, dezinformare, act ce are și un scop negativ. Deoarece vrem să combatem acest fenomen, și să te încurajăm să privești situația într-o manieră obiectivă, îți punem la dispoziție lista celor mai comune mituri despre videochat și evident argumente pentru a le desființa. 

Videochatul este ilegal 

Videochatuleste perfect legal și reglementat în România. Probabil acest mit a apărut din cauza mitului următor, care leagă videochatul și prostituția. Totuși, nimic nu poate fi mai fals. Legislația în vigoare se aplică și videochatului, fapt care îl transformă într-un job ca oricare altul. Problema este că într-adevăr există și studiouri neserioase care nu asigură o formă legală de colaborare, dar acestea sunt ușor de depistat: dacă nu semnezi un contract înainte de începerea colaborării și nu primești imediat o copie, ai de-a face cu o afacere necinstită. 

Videochatul este același lucru cu prostituția 

NIci pe departe! Spre deosebire de prostituție, care este ilegală în România, videochatul are cu totul și cu totul alt scop. Modelele care practică această meserie nu își vând corpul și nu se întâlnesc niciodată cu utilizatorii care le urmăresc pe platformele de videochat, în primul rând deoarece aceștia trăiesc în alte țări. Scopul videochatului este de a comunica și a îndeplini diverse fantezii, nicidecum interacțiunea fizică. Dacă videochatul era echivalent cu prostituția, ar fi fost interzis. 

Trebuie să arăți perfect pentru a face videochat

Gusturile nu se discută și gusturile sunt extrem de diverse, aceasta este deviza industriei. Ceea ceî nseamnă că este mai mult decât probabil să-ți găsești un loc într-un studio de videochat dacă ai un aspect fizic plăcut și îngrijit. Dimensiunile bustului și genele lungi nu vor fi niciodată la fel de apreciate precum deschiderea către nou și o atitudine prietenoasă. Desigur, noi te încurajăm să respecți o dietă, să faci sport și chiar să-ți faci operație estetice dacă simți că aceste lucrurite pot ajuta. 

Poate te gândești la factorul legat de vârstă acum. Atâta timp cât ai vârsta legală, nimic nu te poate împiedica să practici această meserie cât timp te simți atrăgătoare și încrezătoare. 

Nuditatea și show-urile erotice sunt rețeta succesului 

Asta depinde de la model la model! Categoric mitul de mai sus nu se verifică dacă discutăm de videochatul nonadult în cazul căruia nuditatea este interzisă. Pentru nuditate, bărbații pot accesa multe alte surse, majoritatea gratis. Ceea ce caută utilizatorii platformelor de videochat este o conexiune reală, o prietenă, o ascultătoare și, de ce nu, o iubită. Atâta timp cât îi asculți, îi înțelegi și le dai impresia căte-ar putea avea într-o zi, vei petrece nenumărate ore în compania lor, ore ce se transformă în câștiguri pentru tine. 

Videochatuleste o meserie ușoară

Regretăm să te dezamăgim, dar nu, videochatul nu este o meserie ușoară și categoric nu este pentru oricine. Ai nevoie de cunoștințe de operare PC, cunoștințe de limba engleză, fler la oameni, răbdare și un bagaj sănătos de cultură generală pentru a putea susține diverse discuții. Desigur, toate acestea se pot învăța și dezvolta în timp, dar nu poți face jobul asta ca pe un hobby de weekend. Ai nevoie de dedicare și implicare, la fel ca în cazul oricărui alt job. 

Hai la interviu și te mai lămurim noi și în legătură cu alte mituri! 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.