Turmericul in rutina de ingrijire a pielii

0
52

Află cum acționează turmericul în rutina de îngrijire a pielii și de ce ar trebui să-l incorporezi printre produsele tale de skincare, dar și în dietă.

Turmericul este unul dintre cele mai populare ingrediente, iar asta datorită beneficiilor pe care le are pentru sănătatea organismului și, de ce nu, chiar și pentru beneficiile pe care le poate avea pentru sănătatea pielii. Potrivit specialiștilor dermatologi, acest condiment are proprietăți antioxidante, antimicrobiene și antiinflamatorii, toate acestea fiind ideale în lupta împotriva acneei.

De mii de ani, turmericul este folosit ca un puternic antiinflamator natural, fiind numit în mod tradiţional„şofran indian”, mai ales din cauza culorii sale galben-portocaliu.

Cum acționează turmericul asupra pielii?

Pentru că are proprietăți antibacteriene, antiinflamatorii și antioxidante, turmericul a fost folosit în medicină de ani de zile, iar nu de mult a fost incorporată și în rutina de îngrijire a pielii. Pe lângă faptul că are grijă de aspectul pielii, poate lupta și împotriva anumitor tipuri de cancer.

continuarea pe csid.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.