Uita-te cu foarte mare atentie la aceasta imagine si spune care cuplu nu formeaza o familie. Foarte putini au raspuns corect

0
61

Testul de mai sus face furori printre internauti. Tot ce ai de facut este sa privesti cu atentie cele trei cupluri din imaginea de mai sus si sa il alegi pe cele care nu iti transmite nicio emotie. Alegerea pe care o faci iti va dezvalui lucruri importante despre personalitatea ta, dar si despre modul in care percepi ideea de familie.

1. In fotografie parintii par a fi doi necunoscuti sau, cel putin, pare ca mama il tine pe copil departe de tata. Daca ai ales primul cuplu, inseamna ca nu esti o persoana foarte orientata catre familie si s-ar putea sa fi crescut fara o figura paterna. 

2. Cei doi parinti din fotografie par foarte relaxati si atentia lor nu pare sa se indrepte asupra copilului. Alegerea cuplului din mijloc denota ca esti o femeie de casa, orientata catre familie.

3. Aceasta imagine reprezinta o familie fericita si iubitoare, care acorda o atentie deosebita celui mic. Daca ai ales ultimul cuplu ca nereprezentand o familie, atunci inseamna ca ai suferit o trauma in copilarie. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.