Un bărbat a ținut în casă 12,5 milioane de euro în pungi de supermarket. Polițiștii nu știu nici acum de unde provin banii

0
51

Polițiștii din Olanda au găsit în apartamentul unui bărbat din orașul Eindhoven 12, 5 milioane de euro care erau puși în pungi de supermarket. Bărbatul a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru spălare de bani, însă și bărbatul care îi păzea banii a fost condamnat la trei ani jumate de închisoare.

Un bărbat din Olanda a fost condamnat la șapte ani de închisoare, asta după ce autoritățile au găsit în casa bărbatului 12,5 milioane de euro. Polițiștii au depistat că este ceva suspect în apartamentul bărbatului, însă aceștia nu știu de unde provin banii.

Un bărbat din Olanda avea în apartament 12,5 milioane de euro

Zakaria S., în vârstă de 36 de ani, a fost arestat, iar cel care îi păzea banii din apartament a fost condamnat la trei ani jumate de închisoare. Autoritățile au monitorizat un serviciu criptat de mesagerie care este folosit în principal de infractorii olandezi și au descoperit 12, 5 milioane de euro care erau puși în pungi de supermarket.

Pungile cu bani cântăreau 255 kilograme, iar atunci a fost arestat și cel care păzea banii deoarece în telefonul lui s-au găsit mesaje cu cel care conducea ''afacerea''. Polițiștii cercetează în continuare acest caz deoarece susțin că mai sunt implicate și alte persoane.

Bărbatul din Olanda a mai fost anchetat într-un dosar pentru trafic de droguri

Bărbatul a mai fost cercetat într-un dosar pentru trafic de droguri. De asemenea, oamenii legii suspectează că banii ar proveni tot din traficul de droguri. Nici după doi ani după descoperirea celor 12, 5 milioane de euro, autoritățile nu știu cu exactitate de unde provin acești bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.