Un baietel de 8 ani a scris o compunere care i-a lasat masca pe parinti: „Tatal meu a salvat-o de la moarte pe mama. Ea era cu picioarele in aer si el peste ea!”

0
273

Scrisoarea unui copil de 8 ani a amuzat tot internetul. Baietelul ar fi avut de scris o compunere despre tatal lui la scoala, iar ce a iesit intrece orice imaginatie. Micutul a descris cum tatal lui e un erou si cum a „salvat-o” pe mama sa.

„Tatal meu este un erou deoarece a salvat-o pe mama mea de la moarte. Mama mea putea sa moara si sa ajunga in Rai daca tati nu era asa de curajos. S-a intamplat saptamana trecuta, mama mea tipa in dormitor: Doamne, vin acum, vin acum!!! Mi-a fost frica. Nu voiam ca mama mea sa moara. Am fugit speriat in dormitor. Picioarele mamei erau in aer. Dumnezeu incerca sa o traga in Rai. Tatal meu curajos era peste ea si a tras-o inapoi. A impins-o de foarte multe ori pana Dumnezeu i-a dat drumul”, se arata in compunerea postata de un internaut, pe care ar fi scris-o un copil de 8 ani pe nume Mihai.

Oamenii s-au amuzat pe seama intamplarii si a naivitatii micutului, dar altii au atras atentia ca scrisoarea nu are cum sa fie reala, intrucat o varianta in engleza a circulat pe internet mai multa vreme. Oricum ar fi, postarea s-a viralizat destul de repede pe retelele de socializare.

„Perfect! In loc sa va amuzati…voi incercati sa va dati seama daca e scrisul copilului sau nu!”, „Asta inseamna sa locuiesti intr-un apartament de 48 metri patrati”, „ Am uitat sa mai zambim… :Problemele zilnice ne fac prea seriosi..”, „Umor englezesc!”, au comentat internautii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.