Un colos din Londra intră în forță pe piața locală! Sute de locuri de muncă, puse la bătaie! Investiție masivă

0
72

Un colos din Londra intră în forță pe piața locală! Acesta pune la bătaie sute de locuri de muncă și investește masiv în țara noastră.

În urma cu câteva luni, London Stock Exchange Group a anunțat că își va deschide un centru de servicii pentru afaceri în București.

Se pare că s-au ținut de promisiune,căci acum au început recrutările pentru centrul de servicii ce urmează să se deschide la sfârșitul anului, în București.

Inițial, bancherii și specialiștii din piața de capital românească nu dădeau șanse acestui parteneriat, din cauza diferențelor între nivelul de dezvoltare a piețelor de capital din România și Marea Britanie.

„Am fost încântați de căldura cu care am fost primiți de guvernul României, Agenția Invest România și comunitatea de afaceri locală. Suntem nerăbdători să devenim un angajator în România și să contribuim la dezvoltarea competențelor în domeniul piețelor de capital din țară, pentru a susține creșterea în viitor”, a declarat, într-un comunicat de presă, Murali Subrahmanyam, directorul serviciilor pentru afaceri al London Stock Exchange Group.

Românii sunt și ei încântați de această alegere a Londrei, considerând că așa se vor evidenția capacitățile în domeniul de capital al României.

„Suntem incantați că Grupul London Stock Exchange a ales România pentru înființarea unuia dintre centrele sale operaționale strategice, creând un număr de peste 200 de locuri de muncă calificată în București. Angajamentele pe termen lung ale țării noastre pun accent pe dezvoltarea capacitaților în domeniul piețelor de capital ale României”, a spus Stefan-Radu Oprea, Ministru al Mediului de Afaceri, Comerț si Antreprenoriat.

Clădirea ce va fi deschisă la sfârșitul anului acesta, va fi în clădirea de birouri Campus 6, lângă Universitatea Politehnică. London Stock Exchange Group a închiriat 3000 mp de birouri și pun la ,,bataie”, pentru început, 200 de locuri de muncă. Angajații vor avea destule avantaje, astfel că, vor beneficia de pensie facultativă Pilon III, 25 de zile de concediu pe an, asigurare medicală privată, asigurare de viață și bonuri de masă.

bugetul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.