Vă amintiți de ea? Ar fi împlinit 66 de ani, dar aripile i-au fost frânte. Regretata artistă și-a prevestit moartea

0
70

A fost o artistă mare a României, iubită și îndrăgită de public, care avea melodii ce ajungeau la inima tuturor. Din nefericire a plecat dintre noi mult prea devreme, și a lăsat în urmă multă tristețe. Este vorba despre regretata Mihaela Runceanu care acum ar fi avut 66 de ani. Pe 1 noiembrie s-au împlinit 32 de ani de la moartea sa fulgerătoare.

Au trecut 32 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu
Mihaela Runceanu a fost ucisă în seara zilei de 1 noiembrie 1989, iar vestea dispariției fulgerătoare a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care o cunoșteau, o apreciau și îi ascultau muzica. Șocant este că artista și-a prevestit moartea. Mihaela Runceanu le-a spus apropiaților săi că va murit la 35 de ani și își dorea să nu moară în chinuri.

Eu am să mor la 35 de ani. Dar nu vreau să mor în chinuri, spunea Mihaeala Runceanu.

Din nefericire, tragicul eveniment s-a întâmplat înainte ca artista să împlinească vârsta de 35 de ani, iar contextul a fost unul cumplit. Mihaela Runceanu a fost ucisă. Avea 34 de ani și jumătate, iar în urmă cu doar două zile susținuse ultimul concert din cariera și din viața ei.

Nimeni nu știa ce avea să se întâmple cu marea artistă. În ultima convorbire cu părinții săi de la Buzău, artista le-a dat vestea că i-a ieșit albumul nou, iar apoi le-a spus că închide pentru că sună cineva la ușă.

Câteva ore mai târziu, un vecin a dat alarma. Mihaela Runceanu fusese ucisă, iar garsoniera în care stătea fusese incendiată.

Criminalul Mihaelei Runceanu a fost eliberat condiționat pentru bună purtare
Daniel Cosmin Ștefănescu este cel care a ucis-o pe Mihaela Runceanu. El a stat 17 ani după gratii și a fost eliberat de închisoare condiționat, în 2006, pentru bună purtare. A încercat să se reintegreze în societate, schimbând câteva locuri de muncă, după care a plecat în Anglia.

Citește și: Ea a murit tânără, el s-a eliberat din închisoare și își trăiește viața. Ce face acum criminalul Mihaelei Runceanu

Criminalul Mihaelei Runceanu are un copil, o fată care s-a născut cu doar câteva luni înainte ca tatăl ei să o omoare pe artistă. Timpul a trecut, fiica lui a crescut, și-a întemeiat o familie și a spus că-l așteaptă pe acesta să-și cunoască nepoții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.