vineri, 29 septembrie, 2023

Vaslui:Doua fetite de opt ani au inghitit antipsihotice

Distribuie:

Publicat:

Doua fetite din satul Maraseni, comuna Stefan cel Mare, ambele in varsta de opt ani, au ajuns in stare grava la spital dupa ce au inghitit pastile antipsihotice pe care le-au gasit in spatele unei case in timp ce se jucau, crezand ca sunt bomboane.

Potrivit primelor cercetari desfasurate de politistii vasluieni, cele doua fete se jucau impreuna in spatele casei parintilor uneia dintre acesteia, cand, la un moment dat, au inghitit mai multe pastile dintr-o punga in care se aflau flacoane si blistere cu diverse medicamente. Simtind ca li se face rau, au revenit in casa si le-au spus parintilor ca au mancat niste bomboane gasite in gunoaie.

Speriati, oamenii au sunat la numarul de urgenta 112, solicitand interventia unei ambulante.

„Cele doua minore au fost preluate in stare grava de la domiciliul unuia dintre parinti. Copilele au fost intubate si transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Vasului”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Judetean, Aurora Popa.
Medicii spitalului vasluian au decis transferarea de urgenta a celor doua fetite la Spitalului de Copii „Sfanta Maria Iasi, in conditiile in care starea lor de sanatate se agravase.

Sursa: Obiectivul de Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img