Vasluiul în pași de Samba !

0
99

 

HELIO FARIA, instructor de dans și Zumba Fitness de renume mondial, vă invită Sâmbătă – 29 Septembrie de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Vaslui, la o clasă specială de sport pe muzică latino-americană și nu numai !

 

Helio, originar din Brazilia, are la activ sute de clase demonstrative susținute pe scene  din foarte multe țări. Este dansator profesionist și instructor de dans de mai bine de 15 ani, timp în care a participat la mai multe show-uri televizate în Brazilia și Europa. De asemenea, din 2005 activează și ca Dj, foarte multe din coregrafiile sale fiind create pe muzică remixată chiar de el ! Ca instructor de ZUMBA este invitat la cele mai importante evenimente, stilul său brazilian inconfundabil asigurând ingredientul esențial pentru o petrecere fitness explozivă !

 

Evenimentul organizat de un grup de persoane inimoase – pasionate de Zumba -, împreună cu instructorul licențiat Mircea Mocanu, își dorește să marcheze 7 ani de când acest minunat sport a ajuns să fie practicat și în Vaslui. Biletul de acces costă 30 de lei și poate fi achiziționat la intrarea in sală.

Sport, distracție și muzică bună !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.