Vedetele spun tot! Ce ar face divele dacă ar mai rămâne cu doar 10 lei în portofel! Cum s-ar descurca cei mai râvniți bărbați din showbiz

0
57

Deși pare că au lumea la picioare, vedetele știu să se descurce în orice situație. Jurnaliștii WOWbiz.ro le-au întrebat ce ar face dacă ar mai avea doar 10 lei în portofel și aceia ar fi toți banii lor, iar ideile le-au venit imediat celebrităților autohtone.

Cum ar reacționa vedetele dacă ar rămâne cu doar 10 lei în portofel? Din răspunsurile primite de WOWbiz.ro se pare că s-ar descurca de minune. Ar încerca să îi cheltuiască în așa fel în cât să facă mai mult sau și-ar lua unul dintre cele mai necesare alimente, ori chiar ar face tot posibilul să îi ajute și pe ceilalți cu puținul lor.

Pentru mulți dintr ei, viața nu a fost întotdeauna roz așa că au învățat întotdeauna să se descurce în orice situație.

Tocmai de aceea, dacă ar mai rămâne cu doar 10 lei în portofel, vedetele ar găsi o soluție să facă față cu brio situației. Mai departe, iată ce ar face vedetele dacă ar mai rămâne cu 10 lei în portofel:

Pe ce ar cheltui Maria Constantin cei 10 lei

Artista ne-a mărturisit că a mai avut 10 lei de cheltuială, dar nu mai știe pe ce a dat banii atunci, însă s-a simțit foarte liberă pentru că îi putea cheltui pe orice ar fi vrut.

Conitnuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.