Vestea pe care o asteptau toti fanii lui Juventus! Ronaldo incepe maine antrenamentele la Torino

0
51

Aşteptarea a luat sfârşit, iar Cristiano Ronaldo s-a mutat în noua casă din Italia. Duminică, 29 iulie, starul portughez a ajuns la Torino alături de familia sa. A fost aşteptat de 6 jeep-uri vopsite în culorile echipei Juventus, alb şi negru.

Suporterii veniţi să îl întâmpine pe Ronaldo nu au putut să se apropie de atacantul de 33 de ani. La aeroport, portughezul a fost acaparat de cei care asigură siguranţa clubului Juventus, iar fanii l-au putut vedea doar de la depărtare Ronaldo.

Deţinătorul a 5 Baloane de Aur a venit la Torino cu toată familia. A coborât din avion cu băieţelul lui cel mic, Mateo, în braţe şi a fost urmat de logodnica sa, Georgina şi restul copiilor.

Ronaldo este aşteptat luni, 30 iulie, să înceapă antrenamentele la baza de pregătire a clubului, Continassa. Alături de portughez, la antrenamente vor participa alţi 5 jucători, care au participat la Campionatul Mondial din Rusia: Dybala, Higuain, Cuadrado, Douglas Costa şi Bentancur. Restul echipei participă la International Champions Cup din America.

prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.