Vesti importante pentru toti romanii! Guvernul ofera sprijin financiar pentru achizitia electrocasnicelor noi! Care sunt conditiile

0
61

Ministerul Mediului a organizat, marti, conferinta de lansare a Programului "Rabla pentru electrocasnice", eveniment la care a participat atat ministrul Gratiela Gavrilescu, precum si reprezentanti ai Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM) si ai agentilor economici inscrisi in program.

Romanii vor primi intre 200 si 400 de lei de la Guvern pentru a-si schimba masinile de spalat, aparatele de aer conditionat si frigiderele vechi cu unele performante. 

„Marea majoritate a celor care doresc sa isi faca cumparaturile vor putea sa vada cum ar putea sa achizitioneze, prin programul „Rabla Clasic”, un frigider, o masina de spalat rufe sau un aparat de aer conditionat pentru propria casa. Trebuie sa stim ca nu vom putea sa apelam la acest program, fara sa dam, in schimb, unul vechi. De ce Programul Rabla pentru Electrocasnice? Din mai multe motive. Unul dintre ele este cel care ne determina pe noi sa consumam mai putina energie electrica. Asta inseamna ca avem, in continuare, grija de mediu si ca ne dorim sa traim intr-un mediu curat si sanatos prin inlocuirea unui echipament din casa care este vechi cu un produs cu o eficienta energetica ridicata”, a declarat ministrul Gatiela Gavrilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.