Vesti proaste pentru sora Denisei Raducu, aflata in Spania! Informatii noi despre scandalul pe averea regretatei cantarete

0
49

Adelina, sora Deisei Răducu, are din ce în ce mai pușine șanse să intre în posesia averii lăsată de cântăreață. Este vorba despre ”moștenirea artistică”, respectiv drepturile de autor pentru zeci de piese care fac în continuare milioane de accesări pe Youtube și aduc mulți bani în buzunarele celor care le dețin.

Printre cei acuzați de Adelina că profită de pe urma Denisei se numără: Florin Pește – unchiul și Liviu Dovleac – vărul și impresarul Denisei. Aceștia și alți producători muzicali au refuzat să-i predea Adelinei drepturile pentru înființarea unui canal de Youtube unic, administrat de familia Denisei. 

Procesul pentru drepturile de autor a intrat însă într-un dublu impas, după ce instanța a decis suspendarea ședințelor până în momentul în care criza COVID-19 va permite instanțelor să-și reia ședințele în mod oșbișnuit, iar acest lucru s-ar putea întâmpla abia la toamnă. Chiar și așa, procesul este pe jumătate pierdut pentru sora Denisei, care nu a putut depune la dosar toată documentația solicitată.

Adelina a chemat în instanță persoane fizice și studiuri de înregistrare care, unele, apar doar pe foaie sau nu au forme legale. Avocatul familiei Răducu s-a trezit la mijlocul procesului că nu știe cu cine se judecă, unele sozietăți închizându-se, etc. În decembrie 2019, judectorii de la Sector 5 au decis suspendarea cauzei până când reclamanta va intra în posesia tutoror documentelor solicitate de instanță.

În prezent, Adelina se află în izolare, în Spania și nu a mai putut ajunge în România de la începutul pandemiei de Coronavirus.

wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.