joi, 18 aprilie, 2024

Victor Ponta, reactie SPUMOASA cand a fost intrebat daca a vrut Externele: ‘Da, in timp ce dormeam si dupa ce bausem 100 de sticle de votca’

Distribuie:

Publicat:

Șeful Pro România, Victor Ponta, a declarat ironic miercuri, în Parlament, că i-a cerut Vioricăi Dăncilă funcția de ministru de Externe 'în timp ce dormeam şi după ce băusem 100 de sticle de votcă'. Fostul premier a zis că după ce a fost în cabinetul Năstase, nu poate să ajungă ministru sub Viorica Dăncilă.

Întrebat dacă a cerut de la premierul Viorica Dăncilă funcţia de ministru al Afacerilor Externe, Ponta a răspuns ironic: „Da, în timp ce dormeam şi după ce băusem 100 de sticle de votcă. (…) Ce să discut cu doamna Dăncilă? I-am spus foarte clar în singura noastră discuţie, cu tot respectul, nu am putut să o jignesc, că nu pot să fac parte dintr-un guvern în care doamna Dăncilă e prim-ministru, că eu am fost în Guvernul Năstase totuşi. Chiar să ajung la Dăncilă… (…) Am avut o singură întâlnire, după care a fugit la CExN să spună că nu vrea (cu PRO România la guvernare – n.r.) – exact ce îi spusesem eu că nu putem să o susţinem la prezidenţiale. I-a minţit pe cei de la CExN, de exemplu a zis că am cerut 9 funcţii de ministru. Niciodată. Doamna Dăncilă a moştenit de la domnul Dragnea şi faptul că îi minte pe cei din CExN. Norocul celor din CExN este că mă sună ei şi află de la mine adevărul”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img