Victor Slav, la un pas sa pice-n pacat! Cum a fost surprins langa o frumoasa prezentatoare TV

0
54

De cand a divortat, Victor Slav a devenit mai monden ca niciodata. Onoreaza aproape toate petrecerile la care este invitat si nu rateaza nicio ocazie de a flirta cu bombe sexy.

Asa s-a intamplat si in urma cu doua seri, cand Victor Slav a intalnit-o la un eveniment public pe Ramona Olaru, asistenta de la „Prietenii de la 11”. Fascinat de frumusetea Ramonei, Victor s-a fastacit precum un pustan si s-a inrosit la fata, semn ca emotiile i-au dat mari batai de cap in timpul conversatiei.

A sorbit o gura de sampanie, apoi a pornit la atac: s-a postat aproape de frumoasa asistenta TV si a inceput sa-i zambeasca larg, „bombardand-o” cu glumite. Iar Ramona parea ca radiaza de fericire, semn ca se simtea extrem de bine in prezenta lui Victor, relateaza spynews.ro.

Recent, dupa despartirea de Bianca Dragusanu, Victor Slav a dezvaluit care este secretul fericirii. Slav a explicat ca cele mai importante lucruri in viata sunt: sa fii alaturi de cei dragi si sa iti placa ceea ce faci.

„Fericirea inseamna cand dimineata vrei la munca, iar seara vrei acasa„, este mesajul transmis de Victor Slav, din care reiese pofta de munca pe care o are, dar si dorinta de a-si petrece serile in sanul familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.