Zambet frumos de Sarbatori: 6 sfaturi utile ale medicului stomatolog

0
54

Medicul Adrian Mina ne oferă șase sfaturi utile, de care să ținem cont, pentru a nu ne deteriora dinții în perioada Sărbătorilor și pentru un zâmbet frumos.

Sărbătorile de iarnă reprezintă încă un motiv de bucurie, alături de cei dragi. Obișnuim să facem multe fotografii, iar zâmbetul frumos și sănătos este un accesoriu important. Pentru a sta departe de orice problemă medicală, inclusiv stomatologică, medicul Adrian Mina ne oferă șase sfaturi utile, de care să ținem cont, pentru a nu ne deteriora dinții în această perioadă specială și pentru a avea un zâmbet frumos.

Cum să ai un zâmbet frumos de Sărbători, în 6 pași

Mare grijă la dulciuri!

Printre deliciile cu care ne înfruptăm în perioada Sărbătorilor se regăsesc cu siguranță dulciurile. Dacă ne dorim ca dantura să nu fie afectată pe termen lung, e însă bine să avem grijă către ce tip de dulciuri ne îndreptăm. Spre exemplu, încercați să înlocuiți bomboanele cu ciocolata. Dinții se curăță mult mai ușor de ciocolată decât de bomboane lipicioase, pline de zahăr. În plus, încercați să vă curățați bine dinți după fiecare porție de dulce savurată.

Spălatul pe dinți pe fundal muzical ajută la obținerea unui zâmbet frumos

continuarea pe csid.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.