Ziua comunei Pochidia

0
83

Locuitorii din Pochidia au petrecut de Ziua comunei. Primarul Marius Ciocan le-a pregătit localnicilor un spectacol folcloric.

Pe scenă au urcat formații artistice ale școlii din comună, alături de artiști cunoscuți, cum ar fi trupa Chihlimbar, Mariana Carnariu, Sabina Ursache, Rodica Ioniță Grosu, cap de afiș fiind îndrăgitul solist Radu Ille.

Astfel, terenul de sport al Școlii din Sălceni a devenit neîncăpător, cei prezenți formând adevărate hore și petrecând până în miez de noapte.

La Ziua comunei Pochidia a participat și președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, care i-a felicitat pe organizatori și le-a urat distracție plăcută celor prezenți la sărbătoare.

„În viața unei comunități e nevoie și de asemenea momente, fiind un bun prilej de revedere cu fiii satului, plecați în diferite zări. Felicit pe domnul primar că duce pe mai departe această sărbătoare de tradiție și că încurajează talentele locale, oferindu-le șansa să vină în fața comunității și să prezinte tradițiile locale, prin muzică și dans”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

La sărbătoare au mai fost prezenți deputații Adrian Solomon și Irinel Stativă, alături de consilierul județean Viorel Iordache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.