UPDATE: Dosar penal in cazul profesorului din liceul Husi : Hai razi oleaca sa pot sa te bat, boule, redusule, du-te acasa si te spala imputitule „ – AUDIO

0
289

UPDATE: Poliția Municipiului Huși s-a sesizat din oficiu și efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

UPDATE: „Astăzi am aflat și noi. Ce pot să vă spun este că noi nu tolerăm un astfel de comportament și că declanșăm toate procedurile pentru sancționarea profesorului, pentru că nu pun la îndoială veridicitatea înregistrărilor. Probabil așa s-a comportat, iar noi astfel de comportamente nu vom tolera niciodată. Avem 60 de profesori la liceu, din 60 de oameni mai sunt și din ăștia care se comportă așa. Dar domnul profesor va primi exact ceea ce merită”, a declarat, pentru Libertatea, Manuela Iacob, directorul Colegiului Național Cuza Vodă Huși. 
 

Stirea initiala: Dialog halucinant intre un profesor din cadrul unui liceu din municipiul Husi si un elev care se pare ca a reusit sa il scoata din sarite pe  dascal. In materialul audio in posesia careia am intrat se aude extrem de clar vocabularul suburban al unui barbat , profesor in cadrul prestigiosului liceu husean . Conform surselor noastre, toata discutia s-ar fi petrecut intr-o clasa de a X-a, iar profesorul este unul din municipiul Vaslui . Pe durata discutiei se pot auzi si palme, cel mai probabil profesorul nervos s-a calmat lovindu-l pe elev .

"Treci aici am spus, te bat de iti suna apa in cap, treci acolo ,hai mai repede 
 Dă-i drumul acasa sau stai acolo .  (TIPA)
Sa nu te mai prind aici . Acolo stai ! Dobitoc imputit .
(PALME) 
(PALME) 
Voi nu stiti cu cine stati de vorba mai nesimtitilor!
Mai zi ceva !
Mai razi acum!
Mai razi oleaca sa pot sa te bat !
Ce faci aici ba boule, redusule , nici nu stii sa scrii si nici sa te comporti. Cretin imputit . Du -te dracu acasa si te spala imputitule " se aude in materialul audio

ASCULTA MAI JOS HALUCINANTUL DIALOG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.