sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Muncitorii revoltati la firma huseana SC. Husana. SA – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Muncitorii de la fabrica huseana SC. Husana. SA se plang de conditiile de munca cat si de proasta salarizare pe care admnistratia acesteia o practica.

Spre exemplu, un angajat al acestei institutii care a muncit o luna de zile consecutiv, din care doar 22 de zile sunt lucratoare va primi doar douazeci de tickete de masa pentru ca doua tickete vor fi preoprite sub forma de “impozit”, desi acestea nu sunt trecute pe “fluturas”. Ba mai mult, aceleasi persoane sustin ca adminsitratorul acestei firme private de incaltaminte pe numele sau Catargiu Stefan profita de faptul ca oamenii nu au o alternativa a unui loc de munca si ca salariile sunt sub orice critica. Asa se face ca in luna decembrie al anului 2013 cat si in luna curenta unele persoane au primit salariul de tip “avans” de doar 250 de lei,suma prea mica si prea neinsemnata pentru traiul de zi cu zi.

Muncitorii din acelasi coletiv mai sustin faptul ca aceeasi administratie isi permite luxul de a suspenda ticketul de masa a unui muncitor daca acesta a intarziat un minut sau doua, dimineata la inceputul programului. Problemele relatate de muncitorii fabricii nu se termina aici, acestia dezvaluind faptul ca in momentul de fata, desi sunt trecuti in concediu de odihna, unii dintre dansii sunt chemati sa munceasca.

Cotidianul Buna Ziua Vaslui a incercat sa ia legatura cu administratia firmei SC. Husana. SA, insa acestia nu au vrut sa dea vreo declaratie invocand motivul unei livrari rapide pe care trebuie sa o duca la sfarsit, desi multi dintre angajati sunt in concediu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img