joi, 30 mai, 2024

Perceptia strainilor despre Lucky Studio

Distribuie:

Publicat:

Este clar ca videochatul ca profesie a aparut si s-a lansat pentru prima data in strainatate, pentru ca aproape tot ce se intampla in Romania, s-a intamplat si in afara tarii noastre mai intai. Deci, studiourile de videochat din toata tara sunt inspirate dupa modelul american mai mult ca probabil si aceleasi standarde ar trebui sa fie indeplinite si de catre studiourile de la noi din tara, din marile orase, dar si din  micile orase in care exista asemenea locuri de munca.

Videochatul in Romania, in Iasi

Dar oare ce spun strainii despre videochatul din Romania? Am reusit sa discutam cu mai multe persoane de nationalitate diferita fata de cea a noastra, a romanilor, pentru a afla cateva pareri despre unul dintre studiourile cele mai mari din Iasi si anume Lucky Studio – pagina de facebook are acelasi nume.

Persoanele cu care am purtat o conversatie placuta si interesanta sunt de fapt straini proveniti din afara tarii care s-au stabilit si lucreaza in Romania, mai exact in judetul Iasi, dar noi ne-am axat pe marturisirea unei americance. Se stie ca Iasi este un oras mare din Romania si ca are o forta a muncii destul de mare, dar si o oferta variata de locuri de munca  pentru toate categoriile de varsta. Printre aceste domenii care sunt de succes in Iasi se enumera si studiourile de videochat cu ale sale angajate denumite modele pe drept. Unul dintre aceste studiouri care iese in evidenta fata de celelalte este Lucky Studio, asa cum am precizat si mai sus. Asadar, haideti sa vedem ce au avut de zis cetatenii romani de origine straina despre acest loc de munca si despre cat de mult se conformeaza standardelor statelor straine.

Testimonial despre Lucky Studio

Jessica, o americanca de 30 de ani ne-a relatat urmatoarele lucruri: “Eu am lucrat in videochat in afara Romaniei si anume in State, acolo de unde provin eu. Ce m-a indreptat spre tara aceasta, nu ma intrebati, ca nici eu nu stiu ce sa va spun. Acum, in ceea ce priveste studiourile de videochat, am ales sa continui cu aceasta treaba si in Romania, intrucat aveam deja experienta si am zis sa ma axez pe ceea ce cunosteam deja.

Asadar, am ales si m-am incadrat ca model de videochat la Lucky Studio. Am facut putina cercetare pe internet si am dat de site-ul luckystudio.ro, de unde, cu ajutorul unei prietene romance am deslusit conditiile si avantajele care mi se ofereau acolo.Eu nu pot vorbi romana inca foarte bine, dar in ceea ce priveste limba engleza, fiind limba mea materna, pot zice ca am dat lovitura.

Conversatie fac excelent, ma descurc super bine si pe site-urile cu profil non-adult si fizicul inca ma ajuta, cu toate ca nu asta e un criteriu, si cei de la Lucky m-au uimit sustinand ca nu acest aspect este important, deoarece in America ni se spunea ca trebuie sa aratam bine si sa fim cat mai frumoase, mai subtiri si cu forme pentru a castiga bani buni.

Din fericire, aici nu numai ca nu trebuie sa imi fac griji referiror la acest lucru, dar de asemenea un fapt care m-a surprins din nou, este si plata noastra imediata si bonusurile, dar si decorul fenomenal din cadrul camerelor studioului in care lucram. Sunt multumita in Iasi, aici la Lucky Studio, insa mi-e si putin dor de locurile natale”. La fel ca si ea, Iasi4u spune despre Lucky Studio ca este locul unde “dorintele prind viata”. Incepem si noi sa credem asta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img