Locuitorii din Caracal speriati de PROXENETI: „Daca ne vad, vin si dau foc la case”

0
25

Frica e la ea acasa pe strada lui Gheorghe Dinca. Oamenii vorbesc despre o retea de traficanti de fete, dar se feresc de camera. Le e teama. „Daca ne vad pe banda, vin traficantii si dau foc la case”, spun ei. Frica s-a asternut pe strada lui Gheorghe Dinca, dupa ce a marturisit doua crime. Oamenii par convinsi ca in spatele celor doua crime se ascunde mult mai mult, dar discuta doar intre ei, cu strainii nu vorbesc. O femeie a spus, refuzand sa fie filmata, ca la locuinta lui Dinca a fost vazuta de mai multe ori o masina de lux condusa de o femeie. Tanara a auzit prin Caracal ca femeia care conduce masina de lux este cea care „atragea fetele” si le ducea la Dinca. Aceeasi tanara spune ca localnicii sunt cu totii convinsi ca Dinca nu facea faptele singur, dar nu vor vorbi niciodata. De teama.

Mai multi vecini spun si ei ca se tem sa vorbeasca pentru ca „daca ne vad pe banda, vin traficantii si dau foc la case”. Ipoteza avansata de un barbat este ca intr-o eventuala retea ar putea si implicati baietii lui Dinca, iar acesta ii acopera: „Ma gandesc sa nu fie fiii lui. Si el, ca sa-i acopere, a spus ca le-a omorat”. „Nu cred eu ca a facut de unul singur treaba asta”, adauga un alt vecin. Alti localnici sunt convinsi ca Dinca duce anchetatorii de piste false, altfel nu se explica lipsa cadavrelor.

DIICOT a anuntat ca Gheorghe Dinca nu a fost implicat in niciun dosar penal in perioada 2004-2019, nici in Olt si nici in Craiova, si au precizat, in cazul disparitiei Luizei, ca dosarul de trafic de persoane a fost deschis dupa mai mult de o luna de la plangerea formulata de bunicul ei. Procurorii DIICOT au fost sesizati cu privire la fapta de trafic de persoane, in privinta disparitiei Luizei, abia in data de 5 iunie, „la mai mult de o luna de la savarsirea faptei, desi plangerea penala formulata de catre numitul I.S. (bunicul Luizei, n.r.) fusese inregistrata la Postul de Politie Diosti inca din data de 15.04.2019”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.