vineri, 29 septembrie, 2023

Conferință de diseminare a primei mobilități a proiectului Erasmus+ ,,Save Environment with 3R’s’’ la Seminarul Teologic Ortodox  ,,Sf. Ioan Gură de Aur’’ Husi

Distribuie:

Publicat:

Joi,14 aprilie 2022, începând cu ora 12.00, Seminarul Teologic Ortodox  ,,Sf. Ioan Gură de Aur’’ a organizat conferința de diseminare a primei mobilități a proiectului Erasmus+KA210 ,,Save Environment with 3R’s’’-2021-1-RO01-KA210-SCH-000032297 pe care îl coordonează.

Proiectul vizează educarea elevilor din țările partenere pentru a aplica principii și comportamente ecologice conform paradigmei celor 3R (reducere, reciclare și reutilizare),pentru o dezvoltare durabilă, în acord cu prioritățile europene susținute prin proiectele Erasmus+.

La evenimentul de diseminare al proiectului  au participat reprezentanţi ai coordonatorului, reprezentanți ai Episcopiei Hușilor, ai Consiliului Local Huşi, ai Comitetului de Părinţi al şcolii, ai Consiliului Şcolar al Elevilor, cadre didactice și elevi.

În cadrul conferinţei au fost prezentate obiectivele proiectului, activităţile desfăşurate în prima mobilitate precum și rezultatele obținute până acum.

Evenimentul a constituit un moment potrivit pentru a rememora emoțiile primei întâlniri cu partenerii proiectului și pentru a le împărtăși celor prezenți din experiența dobândită în cadrul acestei mobilități.   

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img