joi, 28 martie, 2024

Connect-R, luat la rost de credincioși: ”Vei da socoteală… Ce îi vei spune Lui Hristos? ”Care a fost motivul

Distribuie:

Publicat:

Nu este pentru prima dată când Connect-R poartă, pe rețelele de socializare, discuții despre puterea lui Dumnezeu și divinitate. De această dată, artistul a fost luat la rost de credincioși. Care a fost motivul.

Nu mai e un secret pentru nimeni că artistul vorbește extrem de mult și de des despre Dumnezeu. Connect-R împărtășește și cu fanii de pe rețelele de socializare părerile sale despre credința în divinitate.

Connect-R, luat la rost de credincioși

Nu este pentru prima dată când Connect-R poartă, pe rețelele de socializare, discuții despre puterea lui Dumnezeu și divinitate. De această dată, artistul a fost luat la rost de credincioși.

”Religia este o boală. Este o boală incurabilă. Aș spune că este o boală aproape neurologică. Spun asta pentru că primesc constant mesaje : Ștefane, vei da socoteală pentru acea cruciuliță de la ureche. Ce îi vei spune lui Hristos când vei ajunge în fața Lui despre acea cruciuliță pe care nu ai purtat-o la loc de cinste, și anume la sufletul tău, în dreptul inimii, la gât, ci la ureche. În gândul meu zic: Doamne, dacă doar pentru asta o să dau socoteală, m-am scos, primesc Raiul. Religia asta este o boală incurabilă, o boală care nu adoptă niciodată împărtășirea, ci mai degrabă polemica, este ceva groaznic. Să nu cădeți pradă acestui năvod neurologic urât, separator, care nu are nicio treabă cu dragostea.”, a spus Connect-R pe rețelele de socializare.

Artistul a mai spus și faptul că primește tot felul de mesaje în care este sfătuit să meargă să se pocăiască, să se boteze în religia respectivă. Connect-R a povestit că le explică celor care îi dau astfel de sfaturi că el are deja religia lui și că îi este bine așa cum este acum.

Connect-R, vindecat de puterea divină

În urmă cu câteva zile, Connect-R povestea, tot pe rețelele de socializare, cum a reuși să se vindece cu ajutorul divinității.

"Vă spun o întâmplare 100% reală din viața mea, o întâmplare care cumva mi-a dat foarte mult de gândit. Am trăit un calvar timp de 1 an și jumătate. Am vomitat zilnic.(…) Acum câteva săptămâni s-a întâmplat o minune. Nu am mai rezistat, am căzut efectiv în genunchi și l-am rugat pe Hristos să-mi spună care e treaba. Doamne, dacă e o boală nevindecabilă, să știu măcar despre ce este vorba, și aia e. În acea seară, după ce m-am rugat puternic, m-am dus la fiica mea, la Maya, care înainte de culcare își face tot timpul rugăciunea și am profitat de lucrul ăsta, și i-am spus Mayei: te rog, roagă-te la Hristos și pentru stomacul meu. Maya începe să se roage și în mijlocul rugăciunii, își deschide ochii și spune: Tati, o să se vindece, dar trebuie să mai ai puțină răbdare., a povesit artistul.

Connect-R a mai povestit și faptul că în următoarele zile a avut un gând intrus: îi apărea în gând o pastă albă. Artistul spune că vorbea cu oamenii și la un moment dat îi apărea acest gând. La un moment dat, în timp ce stătea pe scaunul de masaj, între somn și trezire, s-a trezit și a zis în gura mare: Gluten! A căutat apoi imagini cu gluten și fix acea imagine pe care a găsit-o era fix acea imagine care îi bântuia gândul. Apoi și-a făcut un test alergic, și așa a aflat că e alergic la gluten. Cântărețtul susține că a contat și rugăciunea lui, dar că "mai cu seamă a contat rugăciunea Mayei, care este neprihănită și care a funcționat extraordinar. Hristos este atemporal, aspațial, așa că îndrăzniți să cereți, pentru că veți primi.."

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img