marți, 16 aprilie, 2024

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut

Distribuie:

Publicat:

Bucurie fără limite în familia lui Laurențiu Reghecampf! Celebrul antrenor a devenit cu puțin timp în urmă tată de băiat pentru a treia oară. Corina Caciuc, partenera de viață a antrenorului, a născut un bebeluș sănătos. Laurențiu Reghecampf este în al nouălea cer de fericire în aceste momente!

Vestea momentului în lumea showbiz-ului românesc! Celebrul antrenor de fotbal Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Antrenorul mai are doi băieți, Luca și Laurențiu Reghecampf JR.

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut
Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, Corina Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos în urmă cu puțin timp. Amândoi au fost cât se poate de nerăbdători să îl cunoască pe bebelușul lor.

Iată că marele moment a și venit, iar Laurențiu Reghecampf a făcut astăzi cunoștință pentru prima oară cu fiul lui cel mic, mezinul familiei.

În urmă cu câteva săptămâni, pe contul său personal de Instagram, Laurențiu Reghecampf le-a dat un indiciu fanilor săi cu privire la numele pe care îl va purta bebelușul. În descrierea unei fotografii a scris inițialele numelui fiului său și al Corinei Caciuc.
sursă

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img