duminică, 26 mai, 2024

Corinna Schumacher, sotia pilotului Michael Schumacher, anunt de ultima ora

Distribuie:

Publicat:

Corinna Schumacher, sotia pilotului Michael Schumacher, de 7 ori campion mondial de Formula 1, a cumparat pentru 30 milioane euro o vila luxoasa la Mallorca, care i-a apartinut presedintelui lui Real Madrid, Florentino Perez, informeaza ziarul Bild. Corinna, 49 ani, doreste sa-si petreaca la Mallorca vacantele, alaturi de copii si prieteni, dar isi va mentine resedinta la Gland (Elvetia), locuinta dotata cu toate facilitatile medicale pentru fostul pilot german, care s-a retras din viata publica dupa accidentul de schi petrecut in decembrie 2013. 

Vila din Mallorca are o suprafata de 15.000 mp, cu iesire la mare, dotata cu doua piscine si inconjurata de gradini. Proprietatea a fost cumparata in 2005 de Perez, care insa dupa moartea sotiei sale Maria, din 2012, nu a mai frecventat vila si a pus-o in vanzare din 2017. Bild aminteste ca informatiile privind starea de sanatate actuala a lui Michael Schumacher sunt foarte putine, dar pilotul german a acumulat o avere in cariera sa de succes in Formula 1. Mick, 19 ani, fiul lui Schumacher, a inceput de asemenea o cariera in automobilism si concureaza in Formula 3, in timp ce fiica Gina Maria, cu doi ani mai mare ca fratele ei, s-a dedicat echitatiei.

Michael a suferit un sever traumatism cranian dupa ce s-a accidentat grav in timp ce schia in statiunea Meribel, pe 29 decembrie 2013. El a stat in coma circa 6 luni, iar apoi s-a aflat intr-o stare ''vegetativa'' si recuperarea lui a continuat cu pasi mici.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img