vineri, 29 martie, 2024

Creativitatea se îmbină cu arta la Dalla Club Art, în Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Ești o fire creativă și te pasionează tot ce înseamnă artă, fotografie sau fashion? Vino la Iulius Mall Iași, unde, de curând, s-a inaugurat, la demisol, Dalla Club Art, un loc dedicat artiștilor de toate vârstele!

Lumea magică a poveștilor nu a fost nicicând atât de ușor de atins. Dalla Club Art le propune copiilor un atelier unde vor învăța arta mânuirii păpușilor, iar personajele lor preferate vor prinde viață. Totodată, la cursul de arte cu tehnici mixte sunt așteptați copii, adolescenți, dar și adulți, care vor experimenta activități precum: pictură, modelaj, colaj, grafică, dar și elemente decorative.

Un alt curs dedicat tuturor categoriilor de vârsta este cel de prelucrare foto. Pasionații vor învăța tehnicile de bază de compoziție și iluminare și principiile în prelucrarea fotografiilor digitale. Însă, dacă hobby-ul tău este arta fotografică, Dalla Club Art te așteaptă la cursul cu același nume. Ai un aparat foto sau un telefon smart și ai cunoștințe minime în utilizarea calculatorului? Ești cursantul perfect! La acest atelier se pot înscrie și copiii care au împlinit vârsta minimă de 10 ani.

Îți place să îmbini culori, ești atentă la materialele hainelor pe care le porți, dar și la forme? Înscrie-te la cursul de design vestimentar, învață secretele acestui domeniu și fii o adevărată expertă! Dalla Club Art îți propune și un atelier de make-up, dar și unul de hairstyling, unde vei aprofunda cunoștințele pe care le ai și vei reuși să faci cele mai complexe modele.

Toate cursurile au o strânsă legătură între ele. După ce mergi la atelierul de design vestimentar, treci pe la cel de hairstyling, dar și cel de make-up, iar în final vei purta vestimentația perfectă, coafura care te avantajează și te vei aranja astfel încât să îți scoți în evidență trăsăturile. Totodată, vei realiza fotografia de modă perfectă, pe care o vei prelucra pe calculator.

Lasă-ți creativitatea să se exprime, la Dalla Club Art, în Iulius Mall Iași!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img