miercuri, 24 aprilie, 2024

Cum l-au „pedepsit” părinții unei fete pe iubitul acesteia, după ce i-au prins împreună în dormitor

Distribuie:

Publicat:

Părinții unei tinere au fost puși sub acuzare pentru tentativă de omor în Germania după ce ar fi împins pe fereastră un bărbat pe care l-au prins că întreținea relații sexuale cu fiica lor, relatează Bild.

Ahmed Anders, un bărbat de 29 de ani cu origini afgane, a căzut de la o înălțime de 11 metri. A suferit multiple fracturi și a stat două luni în spital, timp în care a suferit cinci operații.

Mihail (50) și Arpine M. (44), un cuplu cu origini armene, au fost puși sub acuzare pentru tentativă de omor de tribunalul din Dusseldorf. 

Ahmed a cunoscut-o pe fiica de 25 de ani a celor doi, Alwina, în urmă cu doi ani. Ei și-au ținut relația ascunsă de părinții fetei timp de un an. „Părinții ei nu doreau un musulman, ci un creștin armean”, a explicat bărbatul în timpul procesului.

Alwina încă locuiește în casa părinților ei. Pe 1 februarie 2021, aceștia au plecat la Koln, iar cei doi tineri îndrăgostiți au profitat de ocazie. Însă Mihail și Arpine s-au întors mai devreme decât se așteptau cei doi tineri, și i-au prins în dormitor aproape dezbrăcați.

„Am vrut să mă ascund în dulap. Alwina păstra întotdeauna unul gol special pentru asta. Dar acum ambele dulapuri erau pline. M-am ieșit pe pervazul ferestrei și am tras draperiile”, a povestit Ahmed.

Acesta stătea pe un pervaz îngust și se ținea fereastră. Dar mama Alwinei a tras draperiile și l-a găsit. „A încercat să îmi desprindă degetele, în timp ce tatăl Alwinei mă lovea”, a spus tânărul.

Ahmed nu a mai avut putere să se țină și a căzut de la 11 metri înălțime, fiind rănit grav. Părinții închid geamul, fără să se intereseze de starea victimei și nu cheamă ambulanța.

Tânărul încă mai are și astăzi probleme. „Trebuie să mai fac intervenții chirurgicale. Am rămas cu un picior mai scurt decât celălalt”, a mai spus el.

Părinții fetei sunt judecați pentru tentativă de omor și își vor afla pedeapsa, cel mai probabil, peste șase săptămâni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img