Cum sa ai un fund tonifiat in doar cateva zile

Publicat:

Femeile care considera ca ar trebui sa-si micsoreze fundul trebuie sa respecte o serie de reguli.

 Astfel, este imperativ ca in primul rand sa-si schimbe dieta, este important sa faca sport si cel mai important este sa doarma pana cand se trezesc in mod natural.

 Acest ultim punct este poate cel mai important, avand in vedere ca in timpul somnului sunt consumate cele mai multe calorii, ceea ce inseamna o pierdere substantiala a grasimii depuse pe fese.

 Asadar, pentru a reusi sa scapati de kilogramele in plus depuse pe fese si astfel sa obtineti fundul mult dorit, este indicat sa urmati acest program de 7 zile, care include o dieta speciala, exercitii fizice si cel putin 8 ore de somn in 24 de ore de zi.

Ziua 1: Maxim trei mese pe zi, fiecare masa avand acelasi meniu: 2 felii de paine neagra, albusul a 4 oua fierte, 3 rosii, 100 de grame de piept de pui la gratar. Trebuie sa consumati 4 litri de apa pe parcursul zilei, iar mesele trebuie luate la interval de maxim 5 ore, minim 4 ore. Dupa ora 19.00 nu mai mancati nimic.

Dimineata, inainte de micul dejun cu 15 minute, efectuati 90 de genoflexiuni, in trei serii, de cate 30 de genoflexiuni fiecare serie.

Ziua 2: Maxim 3 mese pe zi, fiecare masa constant din 300 de gram de iaurt degresat, o portocala, 2 felii de paine neagra si 300 de grame de brocolli fiert. Trebuie sa consumati 4 litri de apa pe parcursul zilei, iar mesele trebuie luate la interval de maxim 5 ore, minim 4 ore. Dupa ora 19.00 nu mai mancati nimic.

 Dimineata, inainte de micul dejun, efectuati 120 de genoflexiuni, in cate trei serii de cate 40 genoflexiuni.

Ziua 3: Maxim 3 mese pe zi, fiecare masa constand in 2 felii de paine neagra, 500 de mililitri de supa de varza, 100 de grame de piept de pui la gratar. Trebuie sa consumati 4 litri de apa pe parcursul zilei iar mesele trebuie luate la interval de maxim 5 ore, minim 4 ore. Dupa ora 19.00 nu mai mancati nimic.

 Seara, dupa cina, efectuati 90 de genoflexiuni impartite in cate doua serii de cate 45 de genoflexiuni fiecare.

 Ziua 4: Maxim 3 mese pe zi, fiecare masa constand in: 2 felii de paine neagra, spanac innabusit, 200 de grame de peste, de orice tip, facut la gratar, stropit cu lamaie din belsug. Trebuie sa consumati 4 litri de apa pe parcursul zilei iar mesele trebuie luate la interval de maxim 5 ore, minim 4 ore. Dupa ora 19.00 nu mai mancati nimic.

 In ziua a 4-a faceti pauza de la exercitiile fizice.

 Ziua 5: Maxim 3 mese pe zi, fiecare masa constand in: 2 mere, doua oua fierte intregi, o cana mare de ceai verde, 100 de grame de orez fiert. Trebuie sa consumati 4 litri de apa pe parcursul zilei iar mesele trebuie luate la interval de maxim 5 ore, minim 4 ore. Dupa ora 19.00 nu mai mancati nimic.

 Inainte de micul dejun efectuati 150 de genoflexiuni, impartite in cate trei serii a cate 50 de genoflexiuni.

 Ziua 6: Maxim 3 mese pe zi, fiecare masa constand in: 200 de grame de piept de pui la gratar, o portocala, o banana si 3 rosii.Trebuie sa consumati 4 litri de apa pe parcursul zilei iar mesele trebuie luate la interval de maxim 5 ore, minim 4 ore. Dupa ora 19.00 nu mai mancati nimic.

 Dupa cina, efectuati 150 de genoflexiuni, impartite in cate trei serii a cate 50 de genoflexiuni.

 Ziua 7: Maxim 3 mese pe zi, fiecare masa constand in: peste, de orice fel, cat de mult doriti, facut la gratar. Cartofi rosii, maxim 200 de grame, innabusiti si 100 de grame de iaurt degresat.

 Inainte de micul dejun efectuati 150 de genoflexiuni, impartite in cate trei serii a cate 50 de genoflexiuni si repetati antrenamentul si dupa cina.

Dupa aceste sapte zile este indicat sa luati o pauza de maxim 3 zile pentru ca muschii sa vi se refaca. In aceste trei zile de pauza este indicat sa mancati normal, respectand regula celor trei mese pe zi si dormind cel putin 8 ore in cele 24 ale unei zile.

 Dupa ce ati repetat rutina de 7 zile de doua ori, veti observa rezultate surprinzatoare. Pentru a va mentine apoi la starea aceasta, efectuati cu incredere o data la doua zile exercitiile din clipurile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img