joi, 29 februarie, 2024

Cum se înțelege Adriana Simionescu cu viitorul ei soț: ”Nu există relație…“ 

Distribuie:

Publicat:

Cum se înțelege Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu viitorul ei soț. Adrian Minune are o familie extrem de frumoasă cu care se mândrește peste tot, iar fiica lui cea mică, Adriana, urmează să se căsătorească. Aceasta a vorbit deschis și a dat din casă detalii despre relația pe care o cu viitorul ei soț.

Adriana Simionescu este extrem de fericită, deoarece urmează să poarte rochia de mireasă și să meargă în fața altarului cu omul iubit. Fiica lui Adrian Minune este o persoană deschisă care nu se ferește de ochii lumii și a dat detalii din relația ei cu viitorul soț.

Cum se înțelege Adriana Simionescu cu viitorul ei soț
Adriana Simionescu a vorbit deschis despre mai multe aspecte ale relației ei, dar și despre cum vede ea lucrurile într-un cuplu. Fiica lui Adrian Minune a recunoscut că certurile nu lipsesc din relația ei de cuplu, dar este un lucru perfect normal din punctul ei de vedere. Aceasta a spus că este extrem de fericită cu actualul ei partener de viață care urmează să îi devină soț cât de curând.

‘’Exact așa cum e ea, e perfectă. Cred că nu există relație fără certuri, fără șicanări, împungerile astea, care eu cred că sunt tot din dragoste. Mi-au scris o grămadă de fete pe Instagram că de ce am zis eu că nu există la mine despărțire și că eu sunt obișnuită să repar, nu să arunc. Mă refer la faptul că eu cred, într-adevăr, că doi oameni, dacă se iubesc, se pot înțelege asupra unor certuri. Dar vă repet, fetelor: dacă, între timp, omul ăla se schimbă, da, te desparți, că doar nu stai acolo să suferi o viață întreagă, dacă tu nu ești fericită. De asta și zic, înainte să ajungi la altar, trebuie să te asiguri că persoana aia este pentru tine. Asta cred eu, pentru mine’’, a spus ea la Teo Show.

Întrebată dacă după nuntă oamenii se mai pot dezvolta din punct de vedere profesional, Adriana Simionescu nu a stat pe gânduri si a spus exact care este viziunea ei asupra acestui aspect.

‘’Ba da, clar, dar întotdeauna există esența aia care zice „eu am un om', și el zice „eu am o oamă', care, indiferent dacă eu lucrez la aprozar și tu ești procuror, tu trebuie să fii cu mine și eu cu tine, adică în momentul în care am intrat în casă nu mai contează că eu m-am dezvoltat prea mult și tu prea puțin, sau tu prea mult și eu prea puțin. Trebuie să fim unul pentru altul. Eu asta cred. În situația mea așa este, acum’’, a mai spus ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img