vineri, 19 aprilie, 2024

David Beckham, probleme de sănătate. De ce boală suferă fostul fotbalist

Distribuie:

Publicat:

David Beckham, în vârstă de 47 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate. De ce boală suferă fostul fotbalist. Sportivul și-a șocat toți fanii cu o postare de pe rețelele de socializare.

David Beckham, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi din întreaga lume, se confruntă cu probleme de sănătate. Fostul fotbalist și-a uimit toți fanii cu o postare pe rețelele de socializare. De ce boală suferă.

David Beckham, probleme de sănătate

Fostul fotbalist a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare și și-a anunțat fanii că „rinita alergică s-a instalat”, în momentul în care era la iarbă verde alături de câinii familiei sale.

David Beckham ar fi fost diagnosticat cu „rinită alergică”, o alergie la polen sau la saliva animalelor, în general a câinilor și a pisicilor, care, de cele mai multe ori, se manifestă prin dureri e cap, cearcăne, strănut, mâncărimi și congestie nazală.

„Rinita alergică s-a instalat. Îmi lăcrimează ochii”, a scris David Beckham pe rețelele de socializare.

Cum se manifestă această boală

Rinita alergică este ușor de recunoscut datorită simptomelor, printre care rinoree apoasă, obtrucție nazală, prurit nazal și strănut. De cele mai multe ori, aceasta este confrundată cu conjunctivita ori sinuzita.

Momentan, David Beckham nu a oferit mai multe informații despre afecțiunea cu care se confruntă. Fanii sunt din ce în ce mai îngrijorați cu privire la starea de sănătate a fostului fotbalist.

Cu toate astea, unii spun că David Beckham și-ar fi ascuns afecțiunea de fanii vreme de anu buni. Medicii sunt de părere că rinita alergică se manifestă mai mult vara decât în anotimpul rece. Fostul fotbalist s-ar fi confruntat cu multe momente dificile pe teren din cauza acestei probleme care l-ar fi urmărit vreme de ani buni.

Deși s-ar confrunta cu această afecțiune de mult timp, David Beckham nu a discutat până acum în mod public despre problema lui, ci a rămas discret și a ales să facă, în cele din urmă, anunțul printr-o postare pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img