vineri, 29 martie, 2024

De rasul curcilor! Hainele de la pomana Oanei Zavoranu au ajuns sa se vanda pe internet! Incredibil, cat cer pe ele dupa ce au stat atatea ore in frig:

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce s-au calcat in picioare si au stat ore bune la coada pentru a primi haine sau obiecte de la Oana Zavoranu, oamenii incearca acum sa obtina sume frumoase de bani de pe urma acestora. Astfel, acestia au pus la vanzare pe OLX cadourile primite de la diva. Oana Zavoranu a blocat centrul Bucurestiului miercuri, cand mii de oameni s-au strans la blocul acesteia pentru a primi pomana produse de firma de la diva.

La nici 24 de ore de la eveniment, pe OLX au fost scoase la vanzare primele produse. Preturile de vanzare variaza, unele fiind la indemana oricui, altele avand un pret destul de piperat. Daca pentru o pereche de papuci doritorii vor trebui sa plateasca 50 de lei, pentru o pereche de cizme purtate de diva vor trebui sa scoata din buzunar 300 de euro.

”Le vand pentru ca imi sunt mici. Sunt 37 si eu port 38 jumate. Oana imi spunea ca imi vin, dar nu se poate. Cand am ajuns acasa si le-am scos din punga si le-am pus in picior, mi-am dat seama ca nu le pot purta. Imi stateau degetele foarte rau. Am stat cinci ore la coada pentru ele. De la 11:00 pana la 16:00, Am fost trecuta pe doua liste, dar nu s-a mai tinut cont de liste. Au venit jandarmii si au facut cordoane si s-au bagat cate 10 fete, 10 dintr-o parte si 10 din cealalta, pe rand. Oana mi-a spus ca a dat pe cizmele astea 500 de euro. Nu, nu negociez. Ele au valoare pentru ca au fost purtate de ea. Am si autograful ei, poza cu ea. Eu am luat mai multe produse de la ea, nu numai cizmele. Am fost doua persoane, am fost impreuna cu fiica mea. Cizmele astea se agata de curea si se pot purta asa, se pot agata la cureaua de la pantaloni”, a explicat femeia care a scos la vanzare cizmele obtinute de la Oana Zavoranu pentru CANCAN.RO.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img