vineri, 29 septembrie, 2023

Depistaţi la volan, deşi aveau dreptul de a conduce suspendat

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la doi bărbaţi cu cetăţenie română şi R.Moldova care au fost depistaţi conducând autoturisme, deşi aveau dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În data de 11 septembrie a.c., la ore diferite, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, doi bărbaţi cu cetăţenie română şi R. Modova, ambii în vârstă de 38 de ani, conducând propriile autoturisme.

La controlul de frontieră, cei doi conducători auto nu au putut prezenta permisele de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că aceştia au dreptul de a conduce vehicule suspendat, fără drept de circulaţie.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în ambele cauze sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img