joi, 28 martie, 2024

Depistati la volan, fara a fi obţinut vreodată dreptul de a conduce

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la doi cetăţeni români care au fost depistaţi conducând fiecare câte un autoturism, deşi nu aveau acest drept.

La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unor misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, echipaje ale poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi-I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe raza localităților Dersca, respectiv Cristeşti, un autoturism marca Land Rover, înmatriculat în judeţul Botoşani, condus de cetăţeanul român M.M., în vârstă de 21 de ani şi un autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în judeţul Suceava, condus de cetăţeanul român S.A., în vârstă de 20 de ani.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, colegii noştri au constatat că cei doi bărbaţi nu deţin permise de conducere eliberate de autorităţile din România.Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.” declara Minordora RACNEA din cadrul S.T.P.F. Botosani

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img