Deputatul vasluian Eduard Popica, ii atrage atenția primarului municipiului Barlad : “NU INGROPATI ȘCOALA BARLADEANA!”

0
76

"Primarul Barladului, conducătorul unui municipiu cu tradiții solide in domeniul culturii și al educației ( odinioară! ), da o lovitura de gratie Școlii bârlădene propunând conducerii unitatilor de învățământ “sa stingă lumina” și sa treacă procesul de învățământ in “ online “, întrucât s-au cam terminat bănuții și nu va avea cu ce sa deconteze facturile la utilități (in conditiile in care atât Premierul cat și Ministrul Energiei sunt colegii domniei sale de partid – PNL).

In ședința din 31.08.2022, consilierul local, Prof. Gabriela Placinta ( PSD ) a adus in discuție adresa trimisa și asumata de către primarul BOROS in scoli și a cerut răspunsuri și explicații la toate solicitările aberante adresate directorilor. Un text total inadecvat, plin de greșeli gramaticale, legislative și inepte cerințe de ordin administrativ. Pentru ca nu a putut prezenta argumente solide , primarul a recurs la jigniri, apostrofări și intimidări la adresa consilierului local ( fost inspector scolar general ). 

Cu toții, am realizat dimensiunea pierderilor suferite de către școala și educație in urma experimentului “ Școala online” din pandemie. Primii care ar trebui sa pună umărul la reinstaurarea normalității, la recuperarea pierderilor suferite de către școala sunt autoritățile locale. 

Domeniul educației ar trebui sa fie prioritatea Dvs, domnule primar! 

In numele părinților copiilor din municipiul Barlad, va solicit imperativ “NU INGROPATI ȘCOALA BARLADEANA”, care timp de secole a dat țării o întreaga pleiada de personalități in toate domeniile de activitate. " se arată in mesajul deputatului postat pe rețeaua de socializare 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.