joi, 25 aprilie, 2024

Dialog HALUCINANT intre soferita care a ucis patru muncitori si procurori: “Da, imi vine sa rad.” Vezi in comentarii replicile socante ale femeii care s-a urcat beata la volan

Distribuie:

Publicat:

Șoferița din Iași care s-a urcat beată la volan și a gonit până a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un grup de muncitori de la Citadin care efectuau lucrări noaptea, revine în atenția presei. Aceasta a avut un dialog halucinant cu procurorul de caz. La un moment dat a început să râdă, iar când a fost întrebată ce o amuză, a oferit un răspuns greu de înțeles.

Ce a declarat șoferița din Iași în fața procurorului de caz

Oamenii legii au schimbat încadrarea juridică în cazul șoferiței din Iași care în noaptea de 16 spre 17 iunie a ucis patru muncitori pe șosea. Aceasta s-a urcat băută la volan și a gonit pe străzi cu 148 km/h în oraș, intrând cu mașina într-un grup de muncitori care efectuau lucrări. Din ucidere în culpă, încadrarea juridică a fost schimbată în omor calificat.

Iată dialogul halucinant dintre șoferiță și procurorul care instrumentează cazul:

Inculpat: Da, eu am discernământ tot timpul.

Procuror: În legătură cu evenimentul din acea noapte doriți să povestiți ce s-a întâmplat?

Inculpat: Nu, pentru că nu știu ce să vă povestesc.

Procuror: Nu vă amintiți sau nu doriți să povestiți?

Inculpat: Nu îmi amintesc.

Procuror: Vă amintiți dacă ați băut înainte de eveniment?

Inculpat: Nu, nu îmi amintesc nimic, nu știu despre ce vorbiți.

Procuror: De ce zâmbiți, este amuzant?

Inculpat: Da, cât timp nu știu despre ce vorbiți, îmi vine să râd.

Avocat Popa Smaranda: Știți că ne-am mai întâlnit, și ați reluat ce ați făcut ce ați făcut înainte de eveniment, că erați cu copilul acasă, că v-ați uitat la desene animate.

Inculpat: Nu îmi amintesc ce am spus. Ne-am întâlnit în altă sală mare, dar nu îmi amintesc ce am spus.

Procuror: Vreți să mai spuneți ceva?

Inculpat? Nu.

Se cer despăgubiri de peste 10 milioane de euro

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, familiile victimelor din accidentul mortal petrecut în Iași, în noaptea zilei de 16 spre 17 iunie cer despăgubiri de peste 10 milioane de euro de la șoferiță, de la asigurator și de la firma la care lucrau muncitorii.

În cauză a fost deschis și un dosar penal cu privire la efectuarea de lucrări neautorizate la drumul public. Tragedia s-a petrecut pe şoseaua Păcurari, din Municipiul Iași, în jurul orei 01:00.

Femeia s-a urcat băută la volan, a pierdut controlul volanului într-o curbă, și a intrat în plin într-o echipă de muncitori de la Citadin care săpau un canal. Patru oameni au murit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img